- Konular
- 0
teşekkürler
EMMC YAZILIMIYLA ALAKALI BİR SORUN YOK TEST EDİLMİŞTİR. EMMCNİZ ARIZA OLABİLİR.bu dosyadaki işlemcinin ne olduğu biliniyormu ? Dosyayı attım ama yine stb da kaldı cihaz
Emmc ömrüne baktım usta sıkıntı yok. %10 ömrü kullanılmış dahaEMMC YAZILIMIYLA ALAKALI BİR SORUN YOK TEST EDİLMİŞTİR. EMMCNİZ ARIZA OLABİLİR.
Bazı ustalar işlemciye göre yazılımın değiştiğini söylüyor,o yüzden sordum. Lnb ent.söküldü durum yine aynı, emmc voltajları 3.3 ve 1.8 var. İşlemci arızası olduğunu tespit etmenin bir yolu varmı pekiyazılım bir çok kez test edilmiştir işlemci ayırt etmez
17mb185 şaseler G31 VE G32 olmak üzere 2 çeşittir. işlemci numarası MT9685 G31 işlemci numarası MT9675 G32 dir. farklı yazılım yüklerseniz çöker. emmc yüklediğinizde işlemciye göre aldığınız yedeği yüklemeniz gerekir. aksi takdirde anakart hiç uyanmaz.Bazı ustalar işlemciye göre yazılımın değiştiğini söylüyor,o yüzden sordum. Lnb ent.söküldü durum yine aynı, emmc voltajları 3.3 ve 1.8 var. İşlemci arızası olduğunu tespit etmenin bir yolu varmı peki