17MB185 EMMC

teşekkürler ustam

yazılım bir çok kez test edilmiştir işlemci ayırt etmez

yazılım bir çok kez test edilmiştir işlemci ayırt etmez
Bazı ustalar işlemciye göre yazılımın değiştiğini söylüyor,o yüzden sordum. Lnb ent.söküldü durum yine aynı, emmc voltajları 3.3 ve 1.8 var. İşlemci arızası olduğunu tespit etmenin bir yolu varmı peki

aynı karttan yusuf usta bana kart gönderdi fakat stanby sabitti. dediğiniz gibi herşey normal gözüküyordu. 2 tane emmc yazdım yine fayda etmedi işlemciden başka bişi kalmayınca yeni kart taktım devam ettim.

bu kartlarda rpmb bölümü şifreli ben uğraştım çözemedim emmc değişiminde rpmb yazmak lazım yapamadim ben

Bazı ustalar işlemciye göre yazılımın değiştiğini söylüyor,o yüzden sordum. Lnb ent.söküldü durum yine aynı, emmc voltajları 3.3 ve 1.8 var. İşlemci arızası olduğunu tespit etmenin bir yolu varmı peki
17mb185 şaseler G31 VE G32 olmak üzere 2 çeşittir. işlemci numarası MT9685 G31 işlemci numarası MT9675 G32 dir. farklı yazılım yüklerseniz çöker. emmc yüklediğinizde işlemciye göre aldığınız yedeği yüklemeniz gerekir. aksi takdirde anakart hiç uyanmaz.

UART'A BAĞLAYIP YANİ TERMİNAL DEDİĞİMİZ. ÜZERİNDEN İŞLEMCİNİN DURUMUNU ANLAYABİLİRSİNİZ.
U-Boot 2019.07

CPU: ARM Cortex-A53
DRAM: 1024 MB
MMC: eMMC detected

Loading kernel...
Starting kernel...

Android booting...
Init started
System ready

GİBİ YAZILAR GELİYORSA SAĞLIKLIDIR İŞLEMCİNİZ. YANİ ÇIKAN LOGLARDAN ANLAYABİLİRSİNİZ.

Geri