🔐 HESAPLARINIZ BAŞKALARI TARAFINDAN KULLANILDIĞI TESPİT EDİLİRSE YASAKLANIR...
✕
📌 KONULARA OLUMLU OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPMAYANLARA DESTEK VERİLMEYECEKTİR...
✕
📝 KONU AÇARKEN LÜTFEN GEREKLİ TV ETİKETİ VE SORUNU DETAYLI AÇIKLAYINIZ...
✕
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uydu sinyal bulucu üneri ve değenlendirmeler
sevgil meslektaşlar uydu sinyal yakalama makinesi almayı düşünüyorum hangi marka ve model ünerirsiniz sizlerin fikirlerinizi almak istedim konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim kolay gelsin
Cemil ustam ek seri ustalarımız atölyeci yön bulucu kullanan pek yok ama satfinder serisi iyi bataryaları uzun sürüyor tüner koruma mevcut vs vs.
Cemil ustam ek seri ustalarımız atölyeci yön bulucu kullanan pek yok ama satfinder serisi iyi bataryaları uzun sürüyor tüner koruma mevcut vs vs.
mrb ustam satfinder iyi olduğunu bende tahmin ediyorum tutulan modelerden hangisidir sinyalı net değerleri veren
arkadaşlar satlink sp-2100hd modeli nasıl kulanan varmı fiyatı makul değerdedir satfinder biraz pahalı
bu cihazı yeni aldım kullanıyorum iyi
Satfinder 2 Hd Plus
bu cihazı yeni aldım kullanıyorum iyi
Satfinder 2 Hd Plus
şarz durumu nasıl ustam gürüntülü satlink -sp2100 yakın fiyatadır
şarj durumu iyi,
uydu bulurken sinyal tepkime süresi çok iyi
bence görüntüye gerek yok sinyali görmek yeterli bizim için
şarj durumu iyi,
uydu bulurken sinyal tepkime süresi çok iyi
bence görüntüye gerek yok sinyali görmek yeterli bizim için
ustam bazen görüntü de şart oluyor başima gelmişti bi defasında hotbird i ararken 3 tane uydu buldum aynı frekans da kanalda hotbird degilmiş