Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tv de donmalar oluyor uydu hdmı ve android ana sayfasına grimiyor yutube netfilx gibi uygulamaları kısa yol tuşundan açılabiliyor kablosuza baglamıyor sitede yüklü olan yazılımı indirdim 8 gb flaşa attım yazılım almıyor kumandadan ok tuşuna da basılı tutuyorum yazılım almıyor
abi forumda arama yaparsan bulursun ufak şeyleri bize sorarsan kimse anında cvp veremez sana acil lazım olur forumda arama yerine 17mb185 panel yazılımı yazsan cıkıcak zaten
yükleme talimat:
1. USB bellek içerisinde "panel" isimli bir klasör oluşturulur.
2. paneldosya.ini dosyası USB içerisindeki panel klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB takılır
4. TV'nin HDMI bir ya da iki ya da uç giriyoruz.sonra menu basıyoruz.Gelişmiş Seçenekler.sonra 4725 basıyoruz. Service Menu çıkıyor ekranda.USB Operations seçeceğiz
abi forumda arama yaparsan bulursun ufak şeyleri bize sorarsan kimse anında cvp veremez sana acil lazım olur forumda arama yerine 17mb185 panel yazılımı yazsan cıkıcak zaten
yükleme talimat:
1. USB bellek içerisinde "panel" isimli bir klasör oluşturulur.
2. paneldosya.ini dosyası USB içerisindeki panel klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB takılır
4. TV'nin HDMI bir ya da iki ya da uç giriyoruz.sonra menu basıyoruz.Gelişmiş Seçenekler.sonra 4725 basıyoruz. Service Menu çıkıyor ekranda.USB Operations seçeceğiz