• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

sunny modül arıza

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ehz2004
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ehz2004

Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
3
sn43dal0938/1022 trsnstm1500 modül uydu alıcı arızalı hdmı girişe harici uydu bağladım fakat televizyon her beş dakikada bir kapanıyor.
tv açınca önce source den smart seçip sonra hdmı a geçersem kapanma olmuyor. servis menüden beş dakikada kapanma özelliğini kapama imkanı varmı tşk.

factory reset yapin servis menüsünden yinede düzelmezse voltaj kontrolü oda doğruysa yazılım veya spi deneyin

factory reset yapin servis menüsünden yinede düzelmezse voltaj kontrolü oda doğruysa yazılım veya spi deneyin
factory reset yapıldı voltajlar normal modül usb yazılım güncellendi netice aynı tv açılışta önce smart sonra hdmı seçersem
tv kapanmıyor. tşk.

sıkıntılı bir modül işlemci ve emmc flaş norm flaş hepsi aynı soğtucu altımda olduğu için işlemci çok ısınıyor ve emmc de etkileniyor kapanıp açılma smart logoda kalma flşa çökme değişik sorunlar ortaya çıkıyor malesef ki

işlemcide kavrulma varmi ustam ? yaptıgınız kontrolleri anlatırsanız yardımcı olalim

işlemcide kavrulma varmi ustam ? yaptıgınız kontrolleri anlatırsanız yardımcı olalim
işlemcide ilk geldiğinde aşırı ısınma vardı uydu yayınları yoktu. AMS1117 voltaj normal olduğu halde değiştim işlemcideki aşırı ısı
azaldı normal seviyeye geldi uydu bölümü yayın bulmuyor. hdmı dan harici uydu taktım fakat önce source den smart seçmezsem hdmı başlangıcında tam beş dakikada televizyon kapanıyor.

Geri