SENNA 32GF7000F YAZILIM

adminadmin is verified member.

COMPUTER ENGINEER
Yönetici
Admin
BU AYIN EN İYİ ÜYESİ
Konular
3,570
SENNA 32'' FRAMELESS HD READY GOOGLE TV
İndirdiğiniz ZİP dosyasını ayırın içerisinde bulunan dosyaları görseldeki gibi kopyalayıp flaş belleğin içerisine atınız.
Cihazın güç kablosunu takmadan USB belleği cihaza takıp daha sonra güç kablosunu takınız.
Yazılım 20-25 sn. geç başlar ortalama yazılımı alması 6 dk. 25 sn. sürecektir dakika tutunuz.
6 dk. 25 sn. sonra yazılım bitince bekleyin cihaz kendini açıp kapattığında alıcı gözü sabit olarak yandığında güç kablosunu çekip USB belleği çıkarın.
Ürünün güç kablosunu takıp çalıştırın cihaz FACTORY MODE olarak açılır bu durumdayken kumandanın üzerinde bulunan sağ alt köşedeki mavi tuşa basarak çıkabilirsiniz.

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Moderatör tarafında düzenlendi:
SENNA 32'' FRAMELESS HD READY GOOGLE TV
merhabalar. yazılım yükledim. cihaz factory mode de açılıyor. formda 9731 tuş kombinasyonu yazıyor yaptım ama çıkmıyor. çözüm varmıdır ? teşekkürler

Onvo grubuna ait cihazlarda kurulumda veya yazılımdan sonra ekte bulunan resim gibi FACTORY MODE olarak açmaktadır yazılımla bu ekrandan kurtulmaz. Factory modeden çıkmak için cihaz açıldıktan sonra kumandadan 9731 tuşlanıp 220 fişi çekip takıldıktan sonra cihaz normale şekilde açılacaktır.

daha önce profilo tv de factory mode den çıkmak için CAIXUN_FACMODE_EXIT.txt belgesi oluşturup çıkmıştım. bu tv dede bunu denedim. boş flaşh belleğe dosyayı oluşturup attım. tv ye taktım factory modede usb bulundu dedi ardından fişi sök tak yaptım tv başlangıç ekranında açıldı. 9731 tuş kombinasyonu ile çıkış yapmadı. dosyayı ekliyorum kolay gelsin.

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Geri