KANAL DÜZENLEME SORUNU

Yavuz elektronik

Onaylı Üye
Üye
Konular
20
iOS 18.7 Safari 18.7
Ustamalarım hayırlı işler iy akşamlar beko.awox.profilo.gibi resimdeki menülü tvlerde kanal sıralaması kayboluyor sürekli ne yapmamız lazım usbden de hazırda olan kanalları atıyorum bazı tv lerde oluyor bazı tvlerde olmuyor sürekli sıralama değişiyor

Ekli dosyalar

• IMG_6108.jpeg
    IMG_6108.jpeg
    2.6 MB · Görüntüleme: 2
  • IMG_6081.jpeg
    IMG_6081.jpeg
    2.8 MB · Görüntüleme: 2
Sıralama yaparken geri ye doğru sıralayın, sayfa atlayarak taşıma yapmayın,sayfa atlayarak yaparsanız listeyi karıştırıyor,örnek olarak taşıyacağınız kanal 458 de yukarı ok tuşuyla geri taşıyın

Sıralama yaparken geri ye doğru sıralayın, sayfa atlayarak taşıma yapmayın,sayfa atlayarak yaparsanız listeyi karıştırıyor
Ustam atlayarak yapmıyorum tek tek alıyorum Mesela 101 deki trt1i yukarı yaparak saga sola gitmeden götürüyorum oda karışıyor

O zaman Tv'yi sıfırlayın USB ile deneyin ben hiç birinde sıkıntı yaşamadım, USB ile atılan kanal listelerinde bazı tvlerde ekrana yeniden kurulum ülke seçenekleri gelerek başlıyor, biraz beklerseniz Tv'yi açıp kapatınca yeni liste yüklenmiş şekilde geliyor

O zaman Tv'yi sıfırlayın USB ile deneyin ben hiç birinde sıkıntı yaşamadım, USB ile atılan kanal listelerinde bazı tvlerde ekrana yeniden kurulum ülke seçenekleri gelerek başlıyor, biraz beklerseniz Tv'yi açıp kapatınca yeni liste yüklenmiş şekilde geliyor
Dogrudur ustam sizin dediklerinizde yaptım bu frekanslar değişmeden önce böle sorun yoktu

Dogrudur ustam sizin dediklerinizde yaptım bu frekanslar değişmeden önce böle sorun yoktu
Ustam Türksatı komple sil kalmasın
Hotbirti komple sil oda kalmasın,diğer uyduların herhangi birinin üzerine gel EPG düğmesine bas 12380 27500 V meşhur frekansı gir tik işaretini koy ağ araması başlat birde böyle dene

Ustam Türksatı komple sil kalmasın
Hotbirti komple sil oda kalmasın,diğer uyduların herhangi birinin üzerine gel EPG düğmesine bas 12380 27500 V meşhur frekansı gir tik işaretini koy ağ araması başlat birde böyle dene
Onlarıda yaptım ustam neler denemedimki

Geri