Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.A Hayırlı işler. BLAUPUNKT BL55145G tv geldi stby ışıgı bir kez yanıp sönüyor. yazılım denendi yazılım almıyor. tüm voltajlar normal emmc yedeği elinde olan varmıdır?
emmc söktüm jtag ile sağlığına baktığımda çip arızalı durumda.
teşekkürler
TV Model: ONVO OV50F900
Anakart: ELMT6886-FG95 - TP.MS6886.PB765
Panel: CV500U2-T01
EMMC: KLM8G1GETF-B041
servis menu: HDMI bir ya da iki ya da uç giriyoruz. sonra menu basıyoruz. Gelişmiş Seçenekler.sonra 1147 basıyoruz
TV Model: ONVO OV50F900
Anakart: ELMT6886-FG95 - TP.MS6886.PB765
Panel: CV500U2-T01
EMMC: KLM8G1GETF-B041
servis menu: HDMI bir ya da iki ya da uç giriyoruz. sonra menu basıyoruz. Gelişmiş Seçenekler.sonra 1147 basıyoruz
bu konu bende görünmüyordu şimdi göründü emmc yazdım ustam ardından blaupunk yazılımı attım kart çalıştı ama açılışta thıs sample for testing yazıyor. sonrasında açılıyor. logo export import yaptırmıyor. nasıl çıkış yapabilirim. factory mode ye de geçmiyor cihaz
bu konu bende görünmüyordu şimdi göründü emmc yazdım ustam ardından blaupunk yazılımı attım kart çalıştı ama açılışta thıs sample for testing yazıyor. sonrasında açılıyor. logo export import yaptırmıyor. nasıl çıkış yapabilirim. factory mode ye de geçmiyor ciha