- Konular
- 11
bir kaç tane deneyip bilgi vereyim adminanakartın modeline göre yazılım yükleyebilirsiniz en fazla panel tutmaz
Admin 11 tane yazılım attım sadece 1 tanesini aldı tv açıldı ama çok ağır aşırı derecede yavaş işlem görüyor nand yazılırsa düzelme olur muanakartın modeline göre yazılım yükleyebilirsiniz en fazla panel tutmaz
usta denemeden bir şey denmezAdmin 11 tane yazılım attım sadece 1 tanesini aldı tv açıldı ama çok ağır aşırı derecede yavaş işlem görüyor nand yazılırsa düzelme olur mu
karta 4 defa nand yazıldı çözülmedi kart değişimine gidilecek konu kapanabilirusta denemeden bir şey denmez
açıkcası böyle durumlarda ancak vaktim bolsa ugraşırım yoksa ugraşmam usta pratik çözümle işi bitirin. sonra ugraşmak isterseniz ugraşırsınız kartla.karta 4 defa nand yazıldı çözülmedi kart değişimine gidilecek konu kapanabilir
admin vakit sıkıntım vardı ama geceleri uğraştım hep kurtarmak istedik de kurtarılmıyor mecbur değişcez artıkaçıkcası böyle durumlarda ancak vaktim bolsa ugraşırım yoksa ugraşmam usta pratik çözümle işi bitirin. sonra ugraşmak isterseniz ugraşırs