ARÇELİK A32 D 695 B GB ŞASE YAZILIM

alisürmeli

Eski ama sağlam
Yönetici
Admin
Destek Uzmanı
Konular
79
GB ŞASE

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-05-23 at 14.19.47.jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-23 at 14.19.47.jpeg
    229.9 KB · Görüntüleme: 5
  • GY.V01.017.00-0031.rar
    GY.V01.017.00-0031.rar
    1.2 GB · Görüntüleme: 2

İndirme sınırları

Arçelik A32HH 500A4-A-BI Hotel Tv Televizyonu normale dönüştürecek bir yazılım var mı?

bu konudaki yazılımı deneyebilirsiniz fakat olur diye garanti edemem risk almak isterseniz deneyebilirsiniz.

Denedim ama ARGUEST ekranına atıyor doğrudan. Uygulama kurulmuyor hdmi dışında hiçbir şey yapılmıyor ne yazık ki. Bunu nasıl çözebiliirim?

Usta. yükleme talimat nasıl yapıyorsunuz
USB'ye atıyorum dosyayı direkt bootluyor firmware'i tv'ye sonra android tv kurulumuna giriyor altta da hotel.apk güncelleniyor diyor. Kurulum bitince direkt hotel modunda açılıyor tv hiçbir şeye girmeme izin vermiyor. Menu'den 8500 koduyla anakart ayarları açılıyor ama buradaki execute shell komutları çalışmıyor. Normalde adb modunda bağlansam çözücem ama ayarlar kısmında watchdog var sürekli geri geri yapıp adb yi açmama izin vermiyor

servis menüsünden. Otel mod kapatma açma yok mu/ adb kapatma açma
bir de televizyona usb klavye bağlan. bütün tuşlar dene home tuşuna esc tuşuna.
ya da kumandan YouTube tuş vardır bir de ayarlar tuş vardır direkt ayarlar giriyor denediniz mi bunu.
ya da zor bu yol vardır Eğer emmc yazabilsen

servis menüsünden. Otel mod kapatma açma yok mu/ adb kapatma açma
bir de televizyona usb klavye bağlan. bütün tuşlar dene home tuşuna esc tuşuna.
ya da kumandan YouTube tuş vardır bir de ayarlar tuş vardır direkt ayarlar giriyor denediniz mi bunu.
ya da zor bu yol vardır Eğer emmc yazabilsen
tamam hocam hallettim bir şekilde çok teşekkürler. yazılımda kendime root yetkisi verecek bir açık buldum

Geri