Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihaz aciliyor android logosunda donup duruyor yeniden başlayıp aynı yerde tekrar yeniden başlıyor yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden tesekkür ederim
yazılım için tesekkür ederim ama malesef bir türlü başlamıyor. fat32 olarak biçimlendirdim yazılımı attım flash belleği taktım sonra 220 yi taktım ama ışık sabit yanıyor başka bir yöntemi varmidir
işyerimde kendi antenim mevcut musteri de varsa bile disegc ayarları yapılı lnb frekansları yapılı lnb gücü açık . kartta bir sıkıntı olabilir artık yenisine bakıcaz yada harici cihaz takıcaz
ustam tunerde 13/18 var ise lnb entegresinin yanındaki diyotlarda kısa devre kontrolü yapın eğer kısa devre yok tuner 13/18 yapıyorsa lnb ıc değiştirin
ustlarım selamnunalyküm 2 ekimde attığım bu yazılım düne kadar çalıştı ama gene aynı hatayı almaya başladık anakartta başka bir sıkıntı olabilir mi. başka bir sunny tv de de kendi yazılını atıyorum bir ay geçmiyor gene sunny logosunda klaıyor. bu sunny gurubu androidlerde gernel bir sorunmudur acaba.