Tvnin asıl marka toshiba olduğu için fişi taktıktan sonra ok tuşuna bas çek yapıyorum fakat yazılım almıyorfull yazılımı
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ustam aslında elimde bir kart daha var mb185, o da toshıba olarak açılıyor fakat çift ekran sadece subwoofer çıkışı yok o da önemli değil ama o da yazılım almadı maalesefsonucu bildirin usta
otomatik alması gerekiyor yazılımıTvnin asıl marka toshiba olduğu için fişi taktıktan sonra ok tuşuna bas çek yapıyorum fakat yazılım almıyor
ve yeni anakrtta daewo diye açılıyor
Flash belleği fat32 formatında biçimlendirip gönderilen yazılımı rardan çıkarıp flash belleğe atıyorum yanlış mıyım ustamotomatik alması gerekiyor yazılımı
4 farklı flashla denedim ama almadıdoğru başka bir flash bellek ile deneyin otomatik olarak yazılımı alması lazım
VES650QNTS-N2-42 Panel yazılımı bulamaz mıyız diğer kartı takayım çift ekran düzelse yeterdoğru başka bir flash bellek ile deneyin otomatik olarak yazılımı alması lazım
evetşuan sorununuz ekran çift doğrumudur ?
Cımbızla temas ettirdim ikili ikiki ufak bi kıvılcım çıktı sonra gittiUSTAM sadece kısa devre yaparak deneyin siz tconu götürdünüz galiba