SONY KD-55X8000E EMMC DUMP

ornek34

Onaylı Üye
Üye
Konular
7
Windows 11 Chrome 153
ana kart 1-981-326-33
Yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-09-25 at 9.43.43 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2026-09-25 at 9.43.43 PM.jpeg
    231.7 KB · Görüntüleme: 5
  • WhatsApp Image 2026-09-25 at 9.49.20 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2026-09-25 at 9.49.20 PM.jpeg
    66.7 KB · Görüntüleme: 5
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

denemek isterseniz bunu bulabildim sonucuda paylaşın bizimle

Cihaz Stand by geldi usb 5 volt geldi işlemci açıldı ama Stand by renkler devam ediyor Resim gelmedi ve led açılmadı ama ses var geldi yazılım lazım
USB yazılım var mı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
10 dakika bekledim fiş çıkardım tekrar taktım resim geldi Her şey açıldı Teşekkür ederim ama orijinal yazılım USB'den varsa çok iyi olur

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-09-26 at 4.05.54 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2026-09-26 at 4.05.54 PM.jpeg
    108.5 KB · Görüntüleme: 0
10 dakika bekledim fiş çıkardım tekrar taktım resim geldi Her şey açıldı Teşekkür ederim ama orijinal yazılım USB'den varsa çok iyi olur
BUNUN İÇİN BEKLETİCEM TALEP ETTİM

TÜRKİYE ÜRETİMİ OLMADIĞINDAN DOLAYI YAZILIMI YOK

Merhaba,
Gönderdiğiniz yazılımı eMMC'ye yükledim. Kart ve işlemci sorunsuz çalıştı, sistem açılıyor fakat ekran boyutundan kaynaklı küçük bir takılma yaşıyorum.
Durumu şöyle özetleyeyim:
Yazılımı yükledikten sonra kart tetik alıyor ama panel kablosu (LVDS) takılıyken cihaz boot etmiyor, açılışta kalıyor. LVDS kablosunu karttan çıkartıp cihazı çalıştırdığımda ise Android tamamen açılıyor. Sistem açıldıktan sonra kabloyu yerine taktığımda görüntü gayet net geliyor ve TV sorunsuz çalışıyor. Fakat cihazı kapatıp açtığımda kablo takılıysa yine açılmıyor.
Anladığım kadarıyla yüklenen dump 49 inç modele ait olduğu için panel kontrolü sırasında benim 55 inç panel ile uyuşmamazlık yapıyor ve cihaz kendini korumaya alıyor.
Bu sorunu kökten çözebilmemiz için elinizde Sony KD-55X8000E (Chassis: 1-981-326-33) modeline ait tam uyumlu bir Full eMMC Dump var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

MALESEF BAŞKA BİR YAZILIM ŞUAN İÇİN YOK

MALESEF BAŞKA BİR YAZILIM ŞUAN İÇİN YOK
Ayrıca kartı deneme ekranına (test paneline) bağlayıp İnternet üzerinden (OTA) güncelledim. Güncelleme bittikten sonra cihaz tamamen normale döndü ve artık LVDS kablosu takılıyken de sorunsuz bir şekilde açılıyor. Boot etmeme sorunu online güncelleme ile çözüldü. teşekkür ederim.

Geri