Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam , TV de sorun yok fakat 2015 yılı yazılımı var bu yazılımda USB den kanal kopyalama yok malesef ! eğer yeni yazılımda USB den klonlama varsa yüklemek istiyorum...
Selam , TV de sorun yok fakat 2015 yılı yazılımı var bu yazılımda USB den kanal kopyalama yok malesef ! eğer yeni yazılımda USB den klonlama varsa yüklemek istiyorum...
cihaz yapı itibarı ile eski cihaz olduğu için yazılım güncellemesi ile kanal kopyalama menüsü gelmez televizyon üzerinde menülerde vs değişiklik olmaz ama yüklemek isterseniz admin'in paylaştığı samsung panel yazılımı yükleyiniz cihazınıza ait panel samsung paneldir.
cihaz yapı itibarı ile eski cihaz olduğu için yazılım güncellemesi ile kanal kopyalama menüsü gelmez televizyon üzerinde menülerde vs değişiklik olmaz ama yüklemek isterseniz admin'in paylaştığı samsung panel yazılımı yükleyiniz cihazınıza ait panel samsung paneldir.
samsung ! fakat anladığımm kadarıyla sitedeki yazılımlar yeni ana bord lar için , yani hem tv hem uydu tuneri olan tv ler için , bizim tv de sadece TV anten girişi var !
ok , peki siz anladınızmı benim paylaştığım resimlerdeki bu main board ı ? bu sitede buna göre yazılım yok bence ! servise göndermek en iyisi galiba ? ne dersiniz ...
hocam size söylediğimi okumadınız sanırım ? size verilen yazılım servis yazılımı ve tek yazılımdır 2.bi yazılımı yok olsa zaten ben sistemden görürüm. eneskarakas servis zaten buradaki size yardımcı olan yetkililerin çoğu servis . Cihaza dump yazılınca düzelir yinede servise götürebilirsiniz