• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

samsung ue55mu7500u

serkan koç

Aktif Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
3
selamlar.. bn41-02568A anakart (micom"ıc1604 spı) denedim ıc801 24c256 eeprom denedim durumu düzeltemedim.. emmc yazılımından şüpheliyim forumdan 50mu7000 emmc yazılımını indirip denedim onunla hiç açmadı.. tekrar yedek aldığım emmc yazılımını yükledim eski haline döndü.. problem tv menüleri donuk şekilde hareket ediyor.. hdmi ler ve uydu tuner kısmı pasif konumda.. renk kontrans v.s ayarları ses ayarları hepsi pasif görünüyor.. yazılım güncelleme bölümüne geliyorum usb den yazılımı yükle diyorum yüklenemedi hatası veriyor.. servis menüsüne girip reset atmak istedim servis menüsü ekranda belirir belirmez tv kendini kapatıyor..

bu şekilde bir arıza ile karşılaşan varmıdır sevgili meslekdaşlarım abilerim kardeşlerim :) işlemciden şüphe etmelimiyim ?

Ustam açıkcası arizanin tam olarak ne oldugunu anliyamadim yazdigindan onu net belirtebilirsen yardımcı oluruz yaptıgın şeyleri anlatmişsin ama arizanin ne oldugunu belirtmemişsin

2.ci olarak hangi panel kullanılmış CC panel mi ?

Ustam açıkcası arizanin tam olarak ne oldugunu anliyamadim yazdigindan onu net belirtebilirsen yardımcı oluruz yaptıgın şeyleri anlatmişsin ama arizanin ne oldugunu belirtmemişsin

2.ci olarak hangi panel kullanılmış CC panel mi ?
panel CY-VM055HQAV1H arıza şu hocam.. menü donuk hareket ediyor ve geç geliyor.. geldiği zaman da hdmı leri görmüyor tuner kısmını görmüyor menülerde pasif konumda yani ayar yapılamıyor.. kafasına göre tv restart ediyor ara ara.. her restart ettiğinde türkçe ayarladığım dil ingilizceye dönüyor.. yabancı bir siteden eeprom denedim değişen bir şey olmadı..

ustam hdmi leri görmemesi lisans la alakalı tahminimce senden önce uğraşilmişmi ürünle

ustam hdmi leri görmemesi lisans la alakalı tahminimce senden önce uğraşilmişmi ürünle
hayır ustam uğraşılmamış.. şöyle bir durum var ama.. tv bana led arızasından geldi.. ledleri tv nin şasesine atlama yapıyordu.. eski tüplü tv lerdeki trafo atlaması gibi çat çat diye.. ledleri ve pleksiyi değiştirdim görüntü geldiği zaman gayet düzgün şekilde geliyor.. atlama yaparken emmc yazılımına zarar verme ihtimali olabilir mi ?

curved tv bu arada.. bu kadar masraf etmişken iade etmek istemiyorum.. 2 günden fazla zamanımı aldı neredeyse..

ustam elinde bu tv nin micom yazılımı varmıdır.. (micom"ıc1604 spı 25Q40 ). anakart modeli ve sürümü.. bn41-02568A bn94-11913Q

Geri