• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Philips 50pus8505/62 EMMC

sector77

Onaylı Üye
Üye
Konular
1
Merhaba kolay gelsin tüm ustalarıma kusura bakmayın formda yeniyim bana Philips 50pus8505/62
Cihazın 715GA006-M0E-B01-005T kodlu anakartın EMMC yazılımına ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Arşiv açılmadı ustam.daha önce sonu K ile biteni denedim çalışmamıştı

tvnin tam olarak sorunu nedir
Müşteri güncelleme almış kapatıp açtıktan sonra logo da kalmış daha sonra kendisi fişi cek tak yapmış defalarca ve birdaha hiç açılmamış kırmızı ışık da bekliyor hiç tepki yok ben enerji yok iken joystick den aşağı yön basılı tutarak enerji veriyorum kurtarma flash takılı iken kırmızı ışık biraz geç yanıyor sonra bir kere sönüp tekrar yanıyor ve hiçbir tepki yok o yüzden emmc ye yazılım atmak istedim ustam

attığım emmc ise açılması gerekiyor son harflerle ilgili daha önce bir uyumsuzluk yaşamadım . yinede bakıcam sizin için

daha önceki bulduğum yazılımı buydu resimde açıkladım ustam bir tek rpmb dosyasını yazamıyorum böyle yazdığımıda kırmızı ışık hiç yanmadı

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    45.7 KB · Görüntüleme: 6
ustam ben bu dosyayı indirdim ama bu hatayı alıyorum yazamıyorum neden acaba?

Ekli dosyalar

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    103.8 KB · Görüntüleme: 7
bu hata emmcyi görmüyor hatası veriyor rth09 kullanıyoruz biz

bu hata emmcyi görmüyor hatası veriyor rth09 kullanıyoruz biz
Bende xgecu t48 var analiz ic yaptığımda emmc yi tanımlıyor read dediğimde bütün .bin dosyalarını alıyorum ama iş yazmaya gelinde boot1 ve boot2 yazılıyor user.bin i yazmıyor RPMB.bin dosyasını da yazmıyor MAC diye bir hata veriyor ustam kusura bakmayın TV yazılım işinde biraz yeniyim asıl işim bilgisayar elektroniği ama bu işede biraz meraklıyım

Hustam bu dönüştürücü programla dönüştürüp deneyiniz

Teşekkür ederim ustam, ama bende xgecu t48 programcı var rt809 yok, bu program tersine dönüştürme de yapabiliyormu

Geri