• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

D5500 SERİSİ - K9GAG08U0E NAND

adminadmin is verified member.

Site Sahibi
admin
Destek Uzmanı
BU AYIN EN İYİ ÜYESİ
Konular
2,986
rar şifresi :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Son düzenleme:
dosya çalışmıyor bilginiz olsun

dosyayı yükleyip denediniz mi ben yükledim açılmıyor

Yaw hocam usb ile atılmaz bu nand dosyası bu nand'ı söküp programlayıcı ile chip'in üzerine yazman gerek o aparatda sende yoksa yazamazsın RTH09
ustam bunu bilmeyene premium üyelik verirseniz bilemem fakat nand dosyasının programlayıcalarla yükleneceğini ögreneli en az 15 sene var 35senedir bu işi yapıyorum 2010 dan bu yana profesyonel olarak ekipman arşivime her geçengün yenisini ekliyorum 2018 yılından bu yana panel onarımı ve anakart tamiri yapıyorum bilginiz olsun

ustam bunu bilmeyene premium üyelik verirseniz bilemem fakat nand dosyasının programlayıcalarla yükleneceğini ögreneli en az 15 sene var 35senedir bu işi yapıyorum 2010 dan bu yana profesyonel olarak ekipman arşivime her geçengün yenisini ekliyorum 2018 yılından bu yana panel onarımı ve anakart tamiri yapıyorum bilginiz olsun

usta olarak bu dosya açılmıyor derseniz ben bunu anlarım nand dosyası daha önce test edilmiş kullanılmıştır. nand bozuk deseniz anlarım

usta olarak bu dosya açılmıyor derseniz ben bunu anlarım nand dosyası daha önce test edilmiş kullanılmıştır. nand bozuk deseniz anlarım
usta düzgün okursanız tv açılmıyor dosya bozuk anlamında dosya çalışmıyor yazdım açılmıyor deyil neyse ilgine teşekkürler

yani sorun sizin izah şekliniz:) bunu bilmeyen yüzlerce elektronikci var bu yüzdende premiumluk vermemek olmaz sonuç olarak burada öğrenmeye bilgi edinmeye çalısıyorlar elimizden geldiğincede yardımcı oluyoruz

başka bir nand yazdıysanız ve çalıştı ise bunu değiştirelim ustam

Son ziyaret edenler

Geri