• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Axen AXLEDA71 yazılım desteği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vestside
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vestside

Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
1
merhaba hocam AXLEDA71  165 ekran TV var yalnız, geçen gün fabrika ayarlarına çevirmek istedim siyah ekranda kaldı.. bende fişini çekip tekrar başlattım ama şuanda TV hiç açılmıyor on tarafında kırmızı ışık var kumanda yada panel üzerindeki hiç bir tuş işlem görmüyor.
ne yapmam gerekir, USB ile yazılım işi çözer mi?

arka etiketi atın

exh0dox.jpg

buyur sayın admin teşekkür ederim

flash beleğe dosyasız olarak yükle flash belleği televizyona taktığında tv fişini prize tak kendisi yazılım yükleyecek.yazılım ekranı bittiğinde menü ekranı geldiğinde flash çıkart yoksa kendisi tekrar yazılıma yüklemeye başlar.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

admin' Alıntı:
flash beleğe dosyasız olarak yükle flash belleği televizyona taktığında tv fişini prize tak kendisi yazılım yükleyecek.yazılım ekranı bittiğinde menü ekranı geldiğinde flash çıkart yoksa kendisi tekrar yazılıma yüklemeye başlar.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 saygı değer üstadım, çok teşekkür ederim eve geçince bakacağım

bu arada dosyanın ismini değiştirmiyorum öyle mi hocam?

flash içerisine rar dan cıkarıp kendisini atıyorum

admin' Alıntı:

maalesef olmadı üstadım, yani flash ntfs mı olacak fat32 mi .IMG olarak mı flash içinde kalacak yoksa direk rar olarak mı? isim degismek gerekir mi tam anlayamadım

şu şekilde denedim fişi çekiliydi TV nin önce USB i taktım. elim power tusuna basılı fişi taktım hicbirsey olmadı görüntü yok üstadım

vestside' Alıntı:
admin' Alıntı:

maalesef olmadı üstadım, yani flash ntfs mı olacak fat32 mi .IMG olarak mı flash içinde kalacak yoksa direk rar olarak mı? isim degismek gerekir mi tam anlayamadım

şu şekilde denedim fişi çekiliydi TV nin önce USB i taktım. elim power tusuna basılı fişi taktım hicbirsey olmadı görüntü yok üstadım

flash belleği biçimlendir fat32 olarak. tabiki img olarak kalıcak rardan cıkartın.

bugün servis geldi ondaki flashi taktı ekran geldi ama siyah ekranda kaldı, flash çöktüğünü anakart değişmesi gerektiğini söyledi bu sizin attığınızı ben denedim hiç ekran gelmedi bile üstadım

emmc yazılcak kartın değişmesine gerek yok onuda siz yapamazsınız.

admin' Alıntı:
emmc yazılcak kartın değişmesine gerek yok onuda siz yapamazsınız.
emmc bazı kartlar için gömülü geliyormuş üstadım, tamiri olanaksız gibi. birtane buldum internette ikinci el 1.500 TL yazmış anakarta yalnız sıfırı 2900. sıfır almak daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri