Çözüldü AX65LEDA71/0216 emmc dump lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre0147

Onaylı Üye
Üye
Konular
2
Selamün Aleyküm ustalarım cihaz android yazısında kalıyor yazılım yükleme yapmaya çalıştığımda

Insatall Failed !
#1 General error!

hata alıyorum büyük ihtimalle emmc uçmuş emmc değişimi yapacağım ama dump dosyası bulamadım yardımcı olur musunuz

anakart:
HK.T.RT2871V09
PANEL:
HV650QUB-N9A

emmc'nin modelini söylerseniz ona göre yazılım veririz.

Selamün Aleyküm ustalarım cihaz android yazısında kalıyor yazılım yükleme yapmaya çalıştığımda

Insatall Failed !
#1 General error!

hata alıyorum büyük ihtimalle emmc uçmuş emmc değişimi yapacağım ama dump dosyası bulamadım yardımcı olur musunuz

anakart:
HK.T.RT2871V09
PANEL:
HV650QUB-N9A
Aleyküm selam. Küçük kapasiteli farklı flash ile deneyin bazen flash seçiyor.

Emmc yi isp ilemi programladınız life time ne gördünüz varsa yeni emmc deneyebilirmisiniz emmc nin kendisininde bozuk olma ihtimali var

Emmc yi isp ilemi programladınız life time ne gördünüz varsa yeni emmc deneyebilirmisiniz emmc nin kendisininde bozuk olma ihtimali var
bga adaptör ile söküp programlıyorum emmc değişti sıfır emmc takıldı dump yazıldı stanbyda kaldı kendi emmcsi bozuk zaten

konu kapanabilir başka bir forumdan dump alarak rt809h ile dump yazılarak sorun çözülmüştür burda paylaşılan dump dosyası ile cihaz sadece stanby konumunda kalıyor

bende çalışan dum linkini aşağı bırakıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
konu kapanabilir başka bir forumdan dump alarak rt809h ile dump yazılarak sorun çözülmüştür burda paylaşılan dump dosyası ile cihaz sadece stanby konumunda kalıyor

bende çalışan dum linkini aşağı bırakıyorum
eline sağlık usta

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri