Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle hayırlı akşamlar 39 inç awox smart tv açılış ekranında kalıyordu sürekli sonrasında siyah ekranda kalmaya başladı çalıştırdıktan sonra yazılım buldum fakat atamıyorum hiçbi şekilde bir çok USB den denedim yazılım eksik veya hatalı da olabilir ya da farklı bi yöntemi mi var elinde bu modelin yazılımı olan varsa paylaşabilirsede sevinirim.
Panel : Panda
kabul etmedi ustam sadece pkg olanı kabul ediyor onu buldum yükledim vivax diye bunda da kumanda görev yapmıyr wriles kapalı açılmıyor ve dahili uydu alıcı yok
tp mt5510s pb803 sadece bunu kabul ediyor sanırım sizinki 802 ondan olmuyor dediğim çok yazılım buldum yükledim fadili arkadaşın dediği gibi dosya ismini allupgrade_5510_sos.pkg olarak değiştirince kabul etti fakat onda da değim gibi wriles kumanda ve dahili uydu alcı yok
First of all, warm greetings from my side. I am trying to make a small contribution to the problem you are having. if you have problems with Wi-Fi and the others are fine, I recommend you to change the Wi-Fi module. There are two types of modules used in these mainboards: altobeam and mediatek.