• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

55pus philips tv full yazılım yükleme sorunu

provezza

Yeni Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
1
Merhabalar,
Philips 55PUS6401_12 televizyonum var. Çocuğumun priz düğmesini sürekli aç kapa yapmasından dolayı TV philip ekranı ile android yükleme ekranı arasında gidip geliyor. Bir süre sonra seçenekler çıkıyor.
Denediklerim;
Cache silme yaptım reboot yaptım sonuç aynı,
Philipsin sitesindeki dosyayı indirerek güncelleme yaptım. Dosya yüklendi fakat sonuç alamadım aynı,

Adminin paylaştığı full dosyayı indirip fat 32 ile biçimlendirilmiş usb içerisine yükledim. İsmini autorun.upg olarak değiştirdim fakat yükleme kabul etmedi.
Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

burdan en son güncel yazılımı indirin. 

winrardan çıkartın dosyayı boş flasa atın. tv kendi kendisine yazılımı alır. dosyasa değişiklik ws yapmayın ana dizine atın yeterli

onu denedim fakat yazılım başarılı yüklenmesine rağmen tv açılmadı.

açılması lazım . yanlışlık var

buradaki durumu farklı olarak yorumladım. Sitede paylaşılan yazılım full yazılım olmayabilir mi mesela? Çünkü bir kaç defa başarılı yükleme yapmama rağmen sonuç alamadım. Yanlışlık yapılacak çok fazla bir durum da yok açıkçası. Donanımsal olarak bir problem olma ihtimali var mı?

siteden indirmene rağmen olmuyorsa, emmc yazılım atılır. farklı bi flash bellekle tekrar deneyin.

Geri