Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
18at027 kart ledler açılıyor.butun voltajlar var tcona 12 volt girişi normal tc ondaki voltajlarda var.tcon değiştirdim aynı standbay ışığı yanıp sönüyor sanki yazılım alıyormuş gibi.sitedeki lg panel yazılımıda denedim hareket aynı değişiklik yok.panel arızalıda ondan mı yapıyor bu arıza sebebiyle tecrübesi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum tşkler.panel:lg
Ekli dosyalar
WhatsApp Görsel 2025-05-29 saat 12.15.09_6958fd55.jpg
99.8 KB
· Görüntüleme: 2
WhatsApp Görsel 2025-05-29 saat 12.15.10_c50c2db6.jpg
ustam arızanız panel gözüküyor, fakat emin olmak için emmc yazabiliyorsanız emmc yazın veyahut yazılımdan önce elinizde herhangibi bir kart var ise görüntü alabileceğiniz mutlaka deneyin.
18at027 kart ledler açılıyor.butun voltajlar var tcona 12 volt girişi normal tc ondaki voltajlarda var.tcon değiştirdim aynı standbay ışığı yanıp sönüyor sanki yazılım alıyormuş gibi.sitedeki lg panel yazılımıda denedim hareket aynı değişiklik yok.panel arızalıda ondan mı yapıyor bu arıza sebebiyle tecrübesi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum tşkler.panel:lg