Üstte mac yazmadığınızdan olabilir dedim ama bugün benim de başıma geldi. Android top animasyonunda kalan 18at027'ye önce usb yazılım attım. Çalıştı ancak birkça kez kapatıp açınca stby da gitti ve uart üzerinden ERR:0000003D hatası vermeye başladı. Dedim emmc ömrü bitmiştir söktüm rt809h bga169 adaptörle ömrü %100 gözüktü. Yeni emmc samsung olarak bga adaptörle dump yazarak taktım. Cihaz çalışltı kanalları kurdum 4-5 kere fişi çek tak yine stby gitti. Allah Allah nasıl olur falan derken emmc sorunlu olabilir düşüncesiyle yenisini dump yazıp sonra monte ettim yine çalıştı ancak 4-5 fişi çekip takmada yine stby gitti. uart hata kodu aynı. Bu sefer isp modda dump'ı tekrar yazdım tv çalıştı sonra usb update yaptım gayet güzel kanalları yükledim kumandadan kapat aç denedim s4-5 defa sorun yok. Ama fişi 4-5 kere çekip takarsam yani tv tam olarak açıldıktan sonra fişi çekip biraz bekleyip tekrar takarsam ve bunu 4-5 sefer yaparsam tv stby dahi yanmıyor açılmıyor. Her seferinde mac ve seri numarası yazıyorum. Bu hata neden olabilir ustalar?