![]() |
|
||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Jimex Yetkili Servisi
Mesleği: Elektronik Servisi
Üye Numarası: 6
Ettiği teşekkür: 287
Kaç kere teşekkür edildi: 1.180
|
SECENEK_1
TRUMAN Yazılımdan Orjinal Yazılıma Dönüşüm ______________________________ ___ Truman yazılımdan orjinal yazılıma dönüşüm şu şekildedir: Öncelikle AVUprade 3.1.02 yükleme programını çalıştırıyorsunuz comport girişini seçip uprade bölümünü download yapıyorsunuz dahasonra yükleyeceğiniz mx plus orjinal yazılımı open bölümünden seçiyorsunuz fakat bu esnada cihaz fişe takılı olmayacak vede hemen start bölümüne basmayacaksınız önce yükleme programının alt kısmındaki ıdent for nocheck bölümüne 1 rakamını yazacaksınız dahasonra start butonuna basıp cihazı fişe takacaksınız ve yazılım başlamış olacak ayrıca yazılım bitip cihaz kendiliğinden açılana dek müdahale etmeyiniz SECENEK_2 MX.Plus Trumandan Orjinale Dönüşüm Yazılımı Trumandan ORJİNAL menüye dönerken önce bu yazılımı yükleyiniz ardından istediğiniz orjinal menülü yazılımı yükleyiniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elektronikciler Platformu
Üye Numarası: 2595
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 0
|
Sayın STR1 vermiş olduğunuz dosyayı yükledim menü dediğiniz gibi orjinale döndü.Fakat loader 1.6.0 olduğundan .bin uzantılı orginal dosyaları yükleyemiyorum.Yazılım almıyor makina.ilk olarak loader düzeltilicek (denedim o da olmuyor) yardım ederseniz sevinirim..
Saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|