🔐 HESAPLARINIZ BAŞKALARI TARAFINDAN KULLANILDIĞI TESPİT EDİLİRSE YASAKLANIR...
✕
📌 KONULARA OLUMLU OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPMAYANLARA DESTEK VERİLMEYECEKTİR...
✕
📝 KONU AÇARKEN LÜTFEN GEREKLİ TV ETİKETİ VE SORUNU DETAYLI AÇIKLAYINIZ...
✕
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TOSHIBA 55UA4B63DG 17MB170
Konbuyu başlatan
Konbuyu başlatan
dijar
Başlangıç tarihi
Başlangıç tarihi
8 Ocak 2025
Merhaba bu model için lutfen panel yazilim veya full yazilim gonderbilirmisiniz
WhatsApp Image 2025-01-08 at 13.44.53_4eb4dbdf.jpg
312.7 KB
· Görüntüleme: 160
WhatsApp Image 2025-01-08 at 13.44.54_8868f0f1.jpg
233.3 KB
· Görüntüleme: 13
WhatsApp Image 2025-01-08 at 13.44.55_198698b2.jpg
249.3 KB
· Görüntüleme: 13
ustam cihazın kart mı değişti panel mi değişti neye göre yazılım verelim size?
cihazin karti degisti ustam
bunu konu açarken başta detaylı yazalım ki konu sonuca ulaşsın biz bilemeyiz panelmi değişti kartmı değişti ona göre yardımda bulunalım sizlere
bunu konu açarken başta detaylı yazalım ki konu sonuca ulaşsın biz bilemeyiz panelmi değişti kartmı değişti ona göre yardımda bulunalım sizlere
Merhaba bu model için lutfen panel yazilim veya full yazilim gonderbilirmisiniz
Kusura bakmayin daha detayli aradiginizi bilmedim ama burda sadece istegimi yazdim 2 sinden birisi isimi bitirir
AYARLAR GELİŞMİŞ ayarlar 4725 service menü
zipten çıkan 3 dosyayı boş belleğe atın menü 4725 usb oparation ile yüklenir kapat fişi çek tak işlem tamam
degisiklik yok ustam,olmuyor
AYARLAR GELİŞMİŞ ayarlar 4725 service menü
zipten çıkan 3 dosyayı boş belleğe atın menü 4725 usb oparation ile yüklenir kapat fişi çek tak işlem tamam
Farklı bir usb ile deneyiniz usb operation hemen kayboluyorsa panel yazılımını almamış demektir
Farklı bir usb ile deneyiniz usb operation hemen kayboluyorsa panel yazılımını almamış demektir
denedim ama yine olmuyor,hemen kaybulmuyor 5-10sn suruyor yani panel yazilimini aliyor
şöle yapalım eski kartın lvds soketinin dibindeki çipleri karşılaştırın eski kart ile yeni kartdaki çipler aynı olsun
şöle yapalım eski kartın lvds soketinin dibindeki çipleri karşılaştırın eski kart ile yeni kartdaki çipler aynı olsun
kontrol etim hocam hepsini eskisi ile birebir ayni,bir fark yok
Üründe kontrol kartı var ise resim yükler misiniz ayrıca değişen kartın tam görseli kodları okunacak şekilde ekler misiniz.
Üründe kontrol kartı var ise resim yükler misiniz ayrıca değişen kartın tam görseli kodları okunacak şekilde ekler misiniz.
IMG-20250109-WA0002.jpg
348.3 KB
· Görüntüleme: 6
IMG-20250109-WA0003.jpg
326.5 KB
· Görüntüleme: 4
IMG-20250109-WA0004.jpg
237 KB
· Görüntüleme: 5
Ürüne uygun yazılım bulamadım fakat vestel 43" için yazılımım var denemek istersen
Ürüne uygun yazılım bulamadım fakat vestel 43" için yazılımım var denemek istersen
Regal 55 yazilimi yukledim sorun çozuldu,ok
hangi yazılımı yüklediniz
bir başka ustamızada lazım olur
yüklediğiniz yazılımı paylaşın usta faydalansın herkes
Yazilimi yuklemek istedigimide bu mesajla karsilasiyorum ustam "Yuklemeye calistiginiz dosya sunucunun islemesi icin cok buyuk"
yüklediğiniz yazılımı paylaşın usta faydalansın herkes