Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüSATELLİTE 32PH5065 32 LED TV KURTARMA YAZILIMI VE PANEL YAZILIMI İHTİYACIM VAR.
Ürün kurtarma yazılımını attım oldu acıldı fakat ekran ters. sitenizde ekran yazılımını panel numaraası yada wes kodu ile bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
cok saol ustam bu panel yazılımını ve kurtarma yazılımı derken 5 defa indirme hakkım bitti. müşteriye yarın teslim edecegim. rica etsem bana bunu mail atabilirmisiniz zahmet olmassa. sorun olacaksa yarın 24 saat gecmesini beklemek zorunda kalacagım
ustam pq adında klasör acıp kopyaladım. menü 4725 usb op.. geldim ok bastım fişten söktüm tekrar acıyorum değişme yok. attıgın yazılım ile ilgili olabilir mi ustam?
ustam pq adında klasör acıp kopyaladım. menü 4725 usb op.. geldim ok bastım fişten söktüm tekrar acıyorum değişme yok. attıgım kurtarma yazılımı ile ilgili olabilir mi ustam?