Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözümü şöyle anlatayım manuel olarak mac adresi ekliyebiliyorsun attigin eski yazılımı tekrar yükle mac adresi gelecektir o mac adresini not al sonra tekrar aynı yazılımı yükleyip not aldıgın mac adresini manuel ekle düzelecektir.
daha önce yaptım zaten forumdada resimli olarak paylaştim manuel eklemeyi ordan da takip edebilirsiniz ustam
Çözümü şöyle anlatayım manuel olarak mac adresi ekliyebiliyorsun attigin eski yazılımı tekrar yükle mac adresi gelecektir o mac adresini not al sonra tekrar aynı yazılımı yükleyip not aldıgın mac adresini manuel ekle düzelecektir.
daha önce yaptım zaten forumdada resimli olarak paylaştim manuel eklemeyi ordan da takip edebilirsiniz ustam
Öncelikle ustalarım bu hata lisans hatasıdır telefonlardaki imei gitmesi gibi sonuçta çin malı anakart kullanılıyor.
lisans güncellemesi yapilmadigi için MAC ADRESS değiştirilmesi gerekiyor yazılım ile yükleyen ustalarım da var ama manuel olarak ellede giriliyor ben manuel olarak yaptım size de anlatayım elinizde hurda sunny anakartlar var ise modül kısmında bulunan MAC ADRESS lerini kullanabilirsiniz.
öncelikle + SOURCE ,2580 ile servis menüsüne girip Common options kısmına geliyoruz + Mac manuel input kısmına girip elle yeni mac adresini giriyoruz sonra save diyip cıkıyoruz fişi...