• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Duyuru ONLİNE VESTEL PANEL EDİTÖRÜ AKTİFTİR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin

Site Sahibi
Admin
Destek Uzmanı
Konular
2,994
Son düzenleme:
vestel panel editörü tamamlanmıştır 1-2 gün içerisinde forum üzerinden panel dosyalarınızı editlemeye başlayacaksınız bizimle olan herkese teşekkür ederiz. vaadettiklerimizi yaptık

ÖNCELİKLE SELAMLAR USTALAR, FORUMUMUZU GELİŞTİRMEK ADINA SİZDEN CUZİ BİR MİKTARDA ÜYELİK ÜCRETİ İSTEDİK. FAKAT BİZ BUNU KAZANÇ OLARAK DEĞİL FORUMUZU GELİŞTİRMEK VE KALKINDIRMAK ADINA TALEP ETTİK.

ŞUAN ONLİNE OLARAK FORUM ÜZERİNDEN PANEL EDİTÖRÜ KULLANABİLECEK PREMİUMLU OLAN USTALARIMIZ.

ŞUAN DÜNYADA ONLİNE PANEL EDİTÖRÜ İLK DEFA BİZİM TARAFIMIZDAN YAPILACAK İNŞAALAH..

BİZİMLE OLAN USTALARIMIZA TEKRARDAN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ...
Düzce gölyaka bilge elektronik güzel projelerinizi destekliyorum...

TÜM TESTLER BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ. FORUMA ENTEGRASYONA BAŞLADIK 1-2 GÜNE AKTİF OLUCAKTIR.

Elinize Emeğinize sağlık
Teşekkür ederiz

teşekkürler elinize sağlık. panel editörünü kullanma ve faydalanma için sıfırdan kullanma talimatı madde madde olarak resimli açıklamalı olarak hazırlarsanız çok iyi olur . tekrar teşekkürler.

kullanılması çok basit , panel dosyalarının ikisini birden yüklüyorsunuz hepsi bu.

merhaba düzenleme yapıyorum tekrar yüklediğimde düzgün çalışıyor fakat açıp kapadıımda eski haline dönüyor sebebi nedir acaba

sistemle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü kullanan ustalarda böyle bir sorun görülmedi çok garip

her iki dosyayı yüklüyorsunuz dimi foruma ?

evet her iki dosyayı yükleyip düzenleme yapıyorum kaydedip tekrar yüklediğimde güzel çalışıyor fakat fişi çıkarıp takınca eski haline dönüyor benmi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum

full yazılım attıktan sonra içerindeki panel yazılımını çekip edidleyip tekrar yükledim ve oldu sorunsuz çalışıyor.. teşekkür ederim

eline sağlık hocam panel editöründen faydalanmanız benim için güzel bir duygu

Geri