• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Hi-level HL49FIL403

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marti112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marti112

Yeni Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
1
a101 den aldıgım ancak google da gezerken bir an kitlendi ve hi level yazısında kaldı full yazılım bakıyorum ama bi tane indirdim olmadı
samsung panel var zannedersem arkada sokulecek kapak bulamadım ama okudugum kadarıyla samsung panel var yardımcı olursanız sevinirm

Ekli dosyalar

• IMG-20220418-WA0000.jpg
    IMG-20220418-WA0000.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 38
a101 den aldıgım ancak google da gezerken bir an kitlendi ve hi level yazısında kaldı full yazılım bakıyorum ama bi tane indirdim olmadı
samsung panel var zannedersem arkada sokulecek kapak bulamadım ama okudugum kadarıyla samsung panel var yardımcı olursanız sevinirm
Yakınınızda ki bir tamirciye yada servise götürmeniz yerinde olur sonuçta ustalarımız bundan ekmek kazaniyor kusura bakmayin

Yakınınızda ki bir tamirciye yada servise götürmeniz yerinde olur sonuçta ustalarımız bundan ekmek kazaniyor kusura bakmayi
Yakınınızda ki bir tamirciye yada servise götürmeniz yerinde olur sonuçta ustalarımız bundan ekmek kazaniyor kusura bakmayin
haklısın ama bizde bu işi yapabiliyoruz yani bende telefon tamircisiyim ve insanlara yardımcı oluruz her zaman ve oluyoruz sadece yazılımı bulamadım ama buldum sayılır yine de tşk admin neden bana boyle cevap yazdın anlamadım herkese paylasılıyor neden bana paylasmıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri