Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldühı level 49HL550 STAND BY IŞIĞI YANIYOR YAZILIM VE NASIL YÜKLERİM YARDIM ACİL
. TV’nin 220 kablosu prizden çıkarılır. Yazılımların kopyalandığı USB bellek TV’nin USB-1 girişine takılır.
. 220 kablosu prize takılır. Uzaktan kumandanın OK tuşuna LED yanıp sönünceye kadar basılır.
. Led yanıp sönme işlemi başladığında yazılım otomatik olarak yüklenmeye başlar.
. Led yanıp sönmesi sona erdiğinde yazılım yükleme işlemi tamamlanmış olur.
YAZILIMLA DENİYORUM AMA KIRIMIZI IŞIK 7-8 DEFA YANIP SÖNÜYOR SONRA KAPANIYOR 3 DEFA YANIP SÖNÜP KIRMIZI SABİT YANIYOR FLASH BELLEK SIFIR BİÇİMLENDİRDİM 4 DEFA DENEDİİM AMA OLMUYOR
elimde sandisk 16 gb sıfır kutudan açtığım flash var 6 oldu biçimlendiriyorum ama yazılımı almıyor şirket televizyonum çözemiyorum nasııl yapıcam ilçedeyim kimsede anlamıyor çözemedim varsa başka bir yol telefon numarası ile iletişime geçip yardımcı olursanız sevinirim numramı atabilirim
@zeyfipol ustama teşekkür ederim arayarak çözümü sağladık ilgisi alakası ve yardımcısı olması çok nazikti çok ama çok teşekkür ederim sevgiler saygılar