![]() |
|
||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Jimex Yetkili Servisi
Mesleği: Elektronik Servisi
Üye Numarası: 6
Ettiği teşekkür: 287
Kaç kere teşekkür edildi: 1.180
|
Coship-Nextkey Eror Hataları ve Kablo Bağlantısı
eror 0 yanlış yazılım demek eror 3 verison farkı var demek eror 4 yüklemeye devam edin alır eror 5 flaş yazmamız gerekir bütün modeller için emü aktif menü 7799 not yeni modeli trident 9999 emü aktif kablo baglantısı standart rs 232 bir ucu erkek bir ucu dişi 1-1 2-2 3-3 4-4 5-5 6-6 7-7 8-8 9-9 sase vermeniz tavsiye edilir.) Kullanıcı hataları ve cözümleri .) en cok karşılaşılan sorunlar.) 1.) cihaz kırmızı ışıkta acılırken boot yazıyor ama yazılım almıyor genellikle yanlış version da bu olur cünkü trident olsun coship ve muadili cihazlarda boot farkı vardır b21 b34 b39 b41 gibi bootlar vardır örnek boot 21 yani b21 attıgız yazılım b39 ise cihazınız boot yazar kırmzı ısıkta kalır veya b39 olan cihaz b21 yazılım attıgınızda gine aynı sorun kalır peki nasıl yazılım yükleriz loader acınız yazılımı seciniz tabi bu sırada cihazın fişi cekik olsun yazılımı secin yüklemeye calısır ozman fişi takın yüklemeye baslar good deyince fişi sökün takın . 2.)dayzek ayarı yapıyorum ama dayzek ayar almıyor örnek anten ayarlarına girdim turksat dayzek 1 yaptım sonra anten 2 deyip horbirt dayzek 2 yaptım ama cıkıyorum kaydetiyor ama gine aynı turksat1 horbirt 1 oluyor cözüm ilk önce turksat ayarlayın cıkın kaydetsin sonra bidaha girin hortbirdü kaydetin cıkın sorun düzelicektir.) Konu str1 tarafından (18.03.10 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|